Xavi Balsells dirigirà el RODI BALÀFIA VÒLEI de 1a Nacional

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Pren el relleu a Mario Martínez, que continuarà com a director esportiu i serà el nou coordinador del voleibol masculí del club

El grup B on competirà l’equip lleidatà té 12 equips entre els quals hi ha el San Roque Batán (Las Palmas) i el CV Sóller (Mallorca)

El RODI BALÀFIA VÒLEI ja coneix el calendari del grup B: començarà la lliga a casa el 5 d’octubre contra el Vòlei Torredembarra

Xavi Balsells és el nou entrenador del RODI BALÀFIA VÒLEI de 1a Nacional. Pren, així, el relleu a la banqueta de Mario Martínez, que continuarà com a director esportiu del club i serà el nou coordinador del voleibol masculí del club, una figura de nova creació que s’integrarà en la renovació de l’estructura esportiva del Balàfia Vòlei que ha proposat la nova junta directiva.

En aquest sentit, Xavi Balsells compaginarà les seves tasques al capdavant del primer equip amb les de la coordinació del voleibol femení del club. La nova estructura del club integra, a més, la figura de coordinador de base i captació masculina, una àrea que estarà liderada per Miquel Àngel Jaray.

La nova junta directiva segueix treballant en la confecció de la nova temporada, que tornarà a ser de rècord en el número de jugadors i jugadores i de la mateixa manera s’ampliarà el cos tècnic.

El nou entrenador ja treballa en la confecció de la plantilla, que començarà la pretemporada a finals d’agost.

El club passarà en 8 temporades de tenir un equip a divuit

El Balàfia Vòlei va nàixer el 2011 amb l’objectiu de rellançar aquest esport a Lleida i amb un sol equip, el sènior masculí. Vuit temporades després, el club comptarà amb 18 equips i un total de 180 jugadors i jugadores.

Dels 18 equips que hi haurà la temporada 2019-2020, nou seran femenins, cinc

masculins i els altres quatre, mixtos.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]