Voleiboliza’t Dissabte 27 gener , 10:00h a 13:00h

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]T’informem ?que el Balàfia Vòlei Lleida ?ha programat el quart Voleibolitza’t ?amb el suport de McDonald’s Lleida per si estàs interessat/da en portar el teu fill/a i, alhora, que ens ajudis a fer-ne difusió.

La quarta ?trobada d’aquesta temporada 2017-2018 es durà a terme dissabte ?27 de gener al PAVELLÓ MUNICIPAL JUANJO GARRA de 10.00 a 13.00 hores. Tots els nens i nens de 8 a 14 anys, tant si juguen a vòlei com si no, poden participar de manera gratuïta en aquesta trobada.

?Els? entrenadors/jugadors del nostre club estaran al capdavant de la trobada, en què els nens i nenes podran iniciar-se en el voleibol, així com perfeccionar-lo. També, cal que sabeu que el Balàfia Vòlei Lleida ha contractat una assegurança esportiva específica per a aquesta trobada, de tal manera que tots els vostres fills/filles queden coberts si es fessin mal.

Per fer la inscripció, només cal que ens feu arribar un mail a balafiavolei@gmail.com amb noms, cognoms, edat, col·legi, mail i telèfon de contacte.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5599″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]