Una victòria molt treballada

L’Exclusivas Saràbia Balàfia Vòlei va haver de treballar de valent per guanyar un partit que es va posar molt costa amunt. I és que els de Xavi Balsells sortien a la pista com a clars favorits. Però un Arenys, reforçat respecte l’equip que va presentar a la primera volta de la competició, molt voluntariós va estar a punt de donar la sorpresa i endur-se la victòria del Juanjo Garra. Partit vibrant, d’aquells que creen afició que es va saldar amb un 3-2 favorable als lleidatans.
Després d’un primer set impecable de l’Exclusivas Sarabia, amb un contundent 25-14, el CV Arenys es va reposar i va començar a desplegar un bon voleibol, fet que va sorprendre els locals fins al punt que van cedir el segon (22-25) i el tercer set (24-26). Després de remuntar cinc punts de desavantatge al tercer set, finalment els lleidatans perdien el tercer set i es col·locaven per sota al marcador, amb un perillós 1-2. Tot feia pensar que al quart l’Arenys, més motivat després de guanyar el tercer set, s’emportaria el triomf. Però sorprenentment el Balàfia van tirar d’experiència i de la qualitat dels seus jugadors per remuntar el partit. El quart va ser bufar i fer ampolles, 25-16, i el cinquè set més disputat però, finalment, va caure també del costat local 15-11.
Una victòria que situa l’Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei quart en la classificació
EXCLUSIVAS SARABIA BALÀFIA VÒLEI: Roig, Jiménez, Montañola, Pasaman, Sebé, Tuldrà, Vivar, González, Canales, Muzas, Padilla. Entrenador: Xavi Balsells
CV ARENYS: Moles, Pérez, Domínguez, Torrent, Llauvet, Torreblanca, March, Mullerat, Alomar. Entrenador: Lienas
PARCIALS: 25-14/22-25/24-26/25-16/15-11