Trio d’asos per dirigir el Rodi Balàfia Vòlei Lleida

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Mario Martínez tornarà a dirigir l’equip de 1a Nacional, acompanyat de Jordi Martínez, com a segon entrenador i jugador. Completa l’staff tècnic Carlos Oca, que també dirigirà el juvenil masculí

Xavi Balsells serà el nou coordinador tècnic del club

El Rodi Balàfia Vòlei Lleida comptarà per a la temporada 2018-2019 amb un trio d’asos per dirigir l’equip de 1a Nacional. Mario Martínez, que seguirà essent el director esportiu del club, torna a la banqueta per dirigir el primer equip del club. Estarà acompanyat pel Jordi Martínez, que la temporada passada va ser el primer entrenador, que enguany s’incorpora com a segon entrenador i combinarà la seva tasca amb la de jugador, ja que després d’uns anys tornarà a les pistes per liderar l’equip des de la posició de col·locador. Completa l’staff tècnic el Carlos Oca, que a la vegada serà el primer entrenador del juvenil masculí del club.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

El president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, ha destacat “la satisfacció de comptar al club amb grans entrenadors que tenen trajectòries destacades en el món del voleibol” però ha posat de relleu, especialment, “la incorporació del Carlos Oca, ja que ell va fer història al voleibol lleidatà liderant un grup de jugadors que vam arribar a ser tres vegades campions d’Espanya en categoria juvenil amb el club de referència del moment, com era el CE Episcopal”. Alhora, “el Carlos va ser també un dels artífexs en aconseguir que l’Episcopal jugués a la Divisió d’Honor del voleibol”. Campillos ha explicat que “la gran experiència del Carlos Oca ens aportarà moltíssim al club i, a més, d’aquesta manera donem un pas més en la professionalització del Balàfia Vòlei, que no oblidem continua tenint encara molts d’aquells jugadors entrenats per ell”.

A més, una altra novetat per a la propera temporada és que Xavi Balsells és el nou coordinador esportiu del club. Balsells, fins ara, havia coordinat tota la part femenina però, a partir d’ara, ho farà també amb la masculina. “És un model més semiprofessional per al club que, poc a poc, va creixent i cada vegada més necessitat de persones que s’hi dediquin al cent per cent”, ha destacat el president del club.

El Balàfia Vòlei Lleida segueix treballant per tancar les plantilles de tots els equips del club així com els entrenadors/es que els dirigiran. Pel que fa a l’equip de 1a Nacional, el gruix de jugadors continuarà a l’equip, destacant, però, la tornada de Jordi Martínez a la pista.

El Rodi Balàfia Vòlei iniciarà la lliga el 6 d’octubre

L’equip lleidatà obrirà la temporada de 1a Nacional a la pista del Vikings Prat la jornada del 6 d’octubre. El debut al pavelló municipal Juanjo Garrà serà el 13 d’octubre, a les 20.00 hores, contra l’AE Aula.

El grup B de la 1a Nacional el formen 12 equips. Les novetats d’enguany són les incorporacions del CEVOL Torredembarra, el CV Saragossa i el CV San Roque Batán de Las Palmas.

CN Sabadell
RODI Balàfia Volei Lleida
Vikings Volei Prat
Club Volei Olot
CV Sant Martí
Volei 6 Manresa
Aula
CV Encamp
CV Barberá
CEVOL Torredembarra
CV Zaragoza
CV San Roque Batán

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]