Torneig de Nadal Autodalser Dalmau – IV Memorial Àngel Biosca

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Un any més, el Balàfia Vòlei Lleida prepara el seu Torneig de Nadal i recorda la figura de l’Àngel Biosca celebrant el Memorial com a homenatge per la gran tasca i contribució que va fer al món del voleibol lleidatà.

És per això que comptarem amb la participació dels equips del col·legi Claver, ja que va ser el centre on l’Àngel va tirar endavant grans projectes amb tants equips i jugadors, molts dels quals actualment continuen jugant al nostre club.

A més, el Balàfia Vòlei ha convidat al FC Barcelona i CV Sant Pere i Sant Pau que competiran amb els equips de base masculins del club, i el CV Saragossa que farà un amistós amb l’equip de 1a Nacional. Per tant, el torneig tindrà partits en categories infantil, cadet, juvenil i sènior.

La configuració del Torneig de Nadal – IV Memorial Àngel Biosca quedaria així:

Es jugarà el 23 de desembre (divendres) al pavelló municipal Juanjo Garra i tornarà a estar patrocinat, per segon any consecutiu, per Autodalser Dalmau

Els partits seran al millor de tres sets:

16.00

Mòdul 1: London Lleida Balàfia Vòlei – CE Claver (cadet femení)

Mòdul 2: Adivit Balàfia Vòlei – CV Sant Pere i Sant Pau (cadet masculí)

Mòdul 3: Bioaire Balàfia Vòlei – FC Barcelona (cadet masculí)

17.30

Mòdul 1: SiC24 Balàfia Vòlei – CE Claver (juvenil femení)

Mòdul 2: Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei – FC Barcelona (juvenil masculí)

Mòdul 3: Ingco Balàfia Vòlei – CE Claver (infantil femení)

18.30-19.00 IV Memorial Àngel Biosca – Es farà un homenatge i s’inaugurarà una exposició que muntarem amb tot el material que tenia l’Àngel sobre el voleibol a Lleida i, en particular, al Claver. Després del Memorial, aquesta exposició es traslladarà al col·legi perquè tot l’alumnat i personal del centre la pugui visitar.

19.00 Partit amistós 1a Nacional: La Nuit Balàfia Vòlei – CV Saragossa

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]img-20161202-wa0001[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]