Sportlast by Medilast, nou col·laborador del Balàfia Vòlei Lleida

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

La firma lleidatana, pionera i especialista en la fabricació i distribució de productes de compressió, que treballa amb els millors esportistes, ha decidit aplicar els seus coneixements farmacèutics i mèdics en el voleibol

Sportlast by Medilast s’ha convertit en nou col·laborador del Balàfia Vòlei Lleida. La firma lleidatana, pionera i especialista en la fabricació i distribució de productes de compressió, que treballa amb els millors esportistes, ha decidit aplicar els seus coneixements farmacèutics i mèdics en el voleibol. El director comercial d’Sportlast by Medilast, Óscar Giral, i el president dle Balàfia Vòlei Lleida, Juan Campillos, van tancar fa uns dies l’acord pel qual els jugadors del primer equip La Nuit Balàfia Vòlei utilitzaran per jugar, per entrenar i per recuperar el material que ha dispensat l’empresa a cada jugador (pack energy/recovery/relax).

Sportlast és la primera marca en fabricar productes de compressió gradual per a l’esport. Ofereix un producte pensat i dissenyat per cobrir les necessitats dels esportistes. Cal destacar que Sportlast manté el seu propi departament de R + D + I (Investigació + Desenvolupament + Innovació) que està contínuament investigant, desenvolupant i testant nous productes segons la demanda dels clients.

Així, doncs, els jugadors de l’equip de 1a Nacional estan ja utilitzant els mitjons de compressió que milloren el retorn venós provocant una millor oxigenació dels músculs, una menor compressió al panxell, més compressió al turmell, preveu sobrecàrregues musculars i microtrencaments, minimitza els impactes i la vibració al panxell i al tendó d’Aquil·les, redueix la fatiga muscular i per tant també el cansament i el temps fins a l’esgotament és molt superior amb els mitjons.

Entre els seus ambaixadors compten amb esportistes de primer nivell com l’equip Movistar Team (ciclisme), Fundación Contacdor (ciclisme), Marisa Casanueva (running – marató), Juan María Jiménez (Trail), Fidel Alonso (Snowboard), Ricardo Hernández i Jordi García (Triatlón), Marta Latorre (squash)

Tèxtil Elàstic és una empresa pionera en la fabricació i distribució de productes de compressió fabricats 100% a Espanya. Fins a l’any 2000, Tèxtil Elàstic es dedicava a la producció exclusiva d’articles elàstics de venda en farmàcia i ortopèdia sota la marca Medilast. Medilast Sport va sorgir en aquest mateix any per la necessitat d’oferir productes de compressió per a esportistes. Una varietat d’estudis independents realitzats en prestigioses universitats va ser la base sòlida que va sustentar aquest projecte. L’any 2013 Medilast Sport va evolucionar a Sportlast by Medilast.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]16730395_1197346427039252_4526369214441776733_n[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]