Sant Jaume – Les Heures es converteix en col·legi Voleibolitza’t

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Per primera vegada l’escola col·laborarà amb un club federat de Lleida. El Balàfia Vòlei ajudarà a potenciar el voleibol de base al centre

Recentment el col·legi Sant Jaume – Les Heures ha signat un conveni de col·laboració amb el club Balàfia Vòlei Lleida, per la qual cosa a partir d’ara passa a ser una escola Voleibolitza’t! El conveni té com a objectiu seguir promocionant la pràctica del voleibol a lescola de la mà del Balàfia Vòlei Lleida que farà una tasca de col·laboració, seguiment, acompanyament i perfeccionament amb l’alumnat.
L’escola ha signat per primera vegada un acord amb un club federat i, segons ha explicat la director del centre, Antonieta Aldabó, “ha triat el Balàfia Vòlei Lleida perquè incorpora en el seu ADN els valors que es promouen des del Sant Jaume – Les Heures en l’esport i en la vida i perquè el seu objectiu, com el nostre, és vetllar per donar més vida a l’esport escolar
Aquest conveni té altres punts que, segons ha posat de relleu la presidenta del club, Balàfia Vòlei, Vanesa Ortega “ també considerem que són importants, com donar a l’alumnat la possibilitat de seguir practicant el voleibol, un cop acabi l’etapa escolar, dins del Balàfia Vòlei Lleida. A més, per ser una escola Voleibolitza’t, persones del nostre cos tècnic del club faran diferents master class de voleibol amb l’alumnat, en horari lectiu, durant el curs; descomptes en el campus de Setmana Santa i estades d’estiu i altres activitats“.  Aldabó i Ortega han coincidit en destacar que “creiem que aquest conveni ens fa crèixer com a escola i com a club i és una bona oportunitat perquè els nens i les nenes es continuïn formant en el voleibol i puguin tenir una oportunitat més enllà de la pròpia escola”.
 
El Voleibolitza’t, que començava a caminar el febrer del 2017, i que des d’aquest 2019 compta amb el patrocini de Plusfresc, és ” la peça clau en el nostre engranatge” per assegurar la supervivència del voleibol i, sobretot, masculí, ha explicat Ortega, que ha recordat que “durant aquesta primera fase del projecte s’ha aconseguit que 10 escoles formin part del programa. Una fase que ha estat de prospecció, de treball de camp i de donar a conèixer el projecte entre les escoles de Lleida. En aquesta segona fase, ha explicat Ortega, el projecte centra els seus esforços en 4 escoles molt importants per al club: Claver, Lestonnac, Episcopal i Sant Jaume. “Escoles que tradicionalment han tingut voleibol i que, per tant, requereixen de la nostra especial atenció”.