Recepció institucional als tres equips femenins del Balàfia Vòlei pels seus ascensos de categoria

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

L’alcalde de Lleida, Àngel Ros, ha presidit al Saló de Sessions de la Paeria la recepció institucional als tres equips femenins del Balàfia Vòlei pels seus ascensos de categoria. Es tracta dels equips cadet, juvenil i sènior que han aconseguit, tres jornades abans d’acabar la lliga, ascendir a 2a Catalana en els dos primers casos i a 3a Catalana en el cas de l’últim. El paer en cap ha felicitat les jugadores, el cos tècnic i la directiva del Balàfia Vòlei per completar la seva primera temporada en competició aconseguint aquests èxits en les seves respectives categories federades i ha destacat “la gran temporada de l’esport base a Lleida i, sobretot, de l’esport femení”.A la recepció han assistit, entre altres, el president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos; l’adjunt a la direcció esportiva i entrenador dels equips, Xavier Balsells, acompanyats d’altres membres de la junta directiva i famílies de les esportistes. Així mateix, han assistit els tinents d’alcalde Joan Gómez, que és regidor de Balàfia, i Montse Parra, que és regidora de l’àrea d’Esports, així com els regidors Paco Cerdà, José María Córdoba, Núria Marín i Joan Vilella.

Aquest dissabte el pavelló municipal Juanjo Garra acull la Fase Final de la lliga sènior femenina de 4a Catalana en què el Balàfia Vòlei és l’amfitrió i aspira a aconseguir la copa de Campió de Catalunya d’aquesta competició. L’equip lleidatà afronta el campionat amb la tranquil·litat que ja té la plaça d’ascens assegurada després d’haver fet una temporada rodona en què no ha perdut cap partit. El juvenil, que també aspira al títol, té assegurada la segona plaça, la qual cosa li assegura també l’ascens perquè en el còmput global de les dues categories, el Balàfia Vòlei és el líder del rànquing.

Actualment, el Balàfia Vòlei, que es va crear el 2011 amb un equip sènior i un cadet masculins, té un total de 115 jugadors/es, una xifra que suposa gairebé el doble respecte la temporada passada i completa una temporada històrica. L’estendard del club és l’equip que juga a la 1a Nacional, que militarà en aquesta categoria per tercera temporada consecutiva després d’aconseguir l’ascens l’any 2015. En total, el club lleidatà compta amb 10 equips a totes les categories: 5 masculins, 4 femenins I 3 equips que formen part de l’escola de vòlei que és femenina i mixta.

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”4849,4850,4851,4852,4853″][/vc_column][/vc_row]