Presentació del Torneig Autodalser Dalmau Ciutat de Lleida

[vc_row full_width=”” parallax=”” parallax_image=””][vc_column width=”1/2″][vc_images_carousel images=”2150″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” slides_per_view=”1″ autoplay=”” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” partial_view=”” wrap=”yes” img_size=”500″ speed=”5000″][vc_column_text]

El president del club, Juan Campillos, i la gerent d’Autodalser Dalmau, Natalia Serra, han signat aquesta tarda el conveni de col.laboració entre ambdues entitats.
Partits de preparació de l’equip de 1a Nacional
Aquest torneig s’emmarca en la preparació de l’equip de 1a Nacional per afrontar la competició que començarà el 24 d’octubre.
A més del 19 de setembre, els jugadors de Mario Martínez jugaran diumenge 27 de setembre un triangular a Saragossa i el 3 d’octubre un altre triangular a Sabadell, en què s’enfrontaran a l’equip local i al CV Manresa. Per finalitzar, el 17 d’octubre es farà la presentació de tots els equips del club i l’equip de 1a Catalana comença la lliga al Juanjo Garra, el primer equip jugarà un partit amistós contra el Sabadell.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Organitzat pel Balàfia Vòlei i en el qual participaran els equips de 1a Nacional i 1a Catalana i es mediran al CV Saragossa
Aquest dimarts s’ha presentat el Torneig Autodalser Dalmau Ciutat de Lleida a les instal.lacions del concessionari que serà el patrocinador d’aquesta trobada. El Balàfia Vòlei ha organitzat el torneig per al proper dissabte 19 de setembre al pavelló municipal Juanjo Garra.
Al Torneig participaran els equips de 1a Nacional i 1a Catalana que es mediran al CV Saragossa en format triangular. Així, a les 16.00 jugaran els dos equips del Balàfia Vòlei, a les 18.00 el CTI Balàfia Vòlei (1a Catalana) contra el CV Saragossa i a les 20.00 el Balàfia Vòlei de 1a Nacional contra el CV Saragossa.

[/vc_column_text][vc_images_carousel images=”2151″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”5000″ slides_per_view=”1″ autoplay=”” hide_pagination_control=”yes” hide_prev_next_buttons=”yes” partial_view=”” wrap=”yes” img_size=”500″][/vc_column][/vc_row]