Luis Lax es converteix en l’empresa de transport exclusiva del club

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El Rodi Balàfia Vòlei acaba l’any a la zona tranquil·la de la classificació
 
El Rodi Motor Services Balàfia Vòlei acaba l’any a la zona tranquil·la de la classificació després de la important darrera victòria contra l’AE Sàndor. L’equip lleidatà, que és sisè a la classificació, tornarà a la competició el proper 13 de gener al pavelló Juanjo Garra rebent el CV Barberà, que es troba en la part baixa de la classificació. Els jugadors del primer equip continuaran entrenant durant aquests dies de vacances nadalenques i participaran en el Gol Solidari del Cucalòcum el proper dia 29 de desembre a les 18.00.
D’altra banda, aquesta setmana el president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, i el gerent de l’empresa Luis Lax van signar un conveni de col·laboració pel qual aquesta empresa de transports lleidatana col·laborarà amb el club i, a més, realitzarà tots els desplaçaments i viatges dels equips del club.
Luis Lax és la tercera generació de l’empresa familiar fundada per Bernabé Lax Rebled. Actualment, des del 2001 l’empresa és gestionada per Luis Lax (nom també de l’empresa)

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5560″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]