Lleida acollirà la? Fase Final 1a Divisió Cadet Masculí ?

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

?Lleida acollirà els propers dies 26 i 27 de maig la Fase Final 1a Divisió Cadet Masculí un cop la Federació Catalana de Voleibol ha atorgat aquesta competició al Balàfia Vòlei, que serà el club organitzador. El pavelló municipal Juanjo Garra acollirà la participació dels 8 millors equips de la 1a Divisió Cadet Masculí.
En aquest sentit, el CTI Balàfia Vòlei Lleida, que de moment va segon a la taula classificatòria té possibilitats de classificar-se directament a les semifinals d’aquesta Fase Final, tot i que encara li queda l’últim partit de la competició que es disputarà dissabte, a les 16.00, al Juanjo Garra, contra el FC Barcelona. L’equip lleidatà lluitarà en aquesta Fase Final per aconseguir una plaça per disputar el Campionat d’Espanya.
Fase final a 8 equips en un cap de setmana
Equips Participants: Els equips classificats en 1a i 2a posició, al finalitzar la Fase Campionat, accediran directament a les semifinals; el 3r i 4rt classificat accedeixen directament als quarts de Final. El 5è i el 6è classificat, amb el 1r i 2n classificat de la fase de Classificació, s’enfronten als vuitens de final d’aquesta fase. ?
??Organització fase
Fase Final organitzada per concentració en dues jornades el mateix cap de setmana (dissabte i diumenge), i en dues pistes en funcionament simultani. Al dissabte matí se celebraran els Vuitens de Final; al dissabte tarda els Quarts de Final; el diumenge matí les Semifinals i diumenge tarda el tercer i quart lloc i la Final.
Classificació
L’equip guanyador del partit 7 de la Fase Final, serà el Campió, el perdedor el Sots campió. L’equip 3r classificat serà el guanyador de la final 3r i 4rt lloc, el 4rt el perdedor. El 5è classificat serà el perdedor del partit de quarts amb millor classificació a lliga regular, el 6è el que tingui pitjor classificació. El 7è serà el perdedor de vuitens amb millor classificació a la lliga regular i el 8è el que tingui pitjor classificació.
En cas que el 1r classificat de la Fase Campionat quedi eliminat al partit de semifinal, i exclusivament si hi hagués dues places disponibles per al Campionat d’Espanya d’aquesta categoria, continuarà essent un dels equips que representi Catalunya en el Campionat d’Espanya. Si hi hagués només una plaça disponible, aquesta l’ocuparà el Campió de la Fase Final.
Quadre

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]