L’Institut La Mitjana se suma al Voleibolitza’t del Balàfia Vòlei

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

És el primer cop que aquest centre escolar s’interessa pel voleibol i se suma als 8 que ja formen part d’aquest programa

 

La jornada s’ha dut a terme al pavelló municipal Juanjo Garra amb la participació de 70 nens i nenes de primer d’ESO

 

L’Institut La Mitjana s’ha sumat al Voleibolitza’t, el programa de promoció i captació que impulsa el Balàfia Vòlei. És el primer cop que aquest centre escolar s’interessa pel voleibol i se suma als 8 que ja formen part d’aquest programa.

Una representació de l’equip tècnic del club, encapçalat pel coordinador esportiu del Balàfia Vòlei, Xavi Balsells, han realitzat una master class amb els 70 nens i nenes de primer d’ESO que hi han participat.

Aquesta acció s’emmarca dins de la creació del Centre de Tecnificació i Captació que va posar en marxa el Balàfia Vòlei fa dos anys amb el patrocini de McDonald’s Lleida i que inclou altres accions com les trobades i portes obertes.

9 escoles formen part del Voleibolitza’t

 

L’Institut La Mitjana s’uneix a altres centres escolars de Lleida que ja formen part del programa Voleibolitza’t. Són un total de 8: Lestonnac, Torre Queralt, Països Catalans, Pinyana, Claver, Màrius Torres, Sudanell i Montoliu. Així, mateix cal sumar-hi l’Associació Esportiva Píbody amb la qual el Balàfia Vòlei té un conveni de col·laboració per treballar l’esport inclusiu i tots els valors que aquesta iniciativa promou.

Recordem que el programa Voleibolitza’t va dirigida a nens i nenes entre 7 i 12 anys que juguin a vòlei o per als que es volen iniciar. Aquesta iniciativa inclou diferents accions:

– Acords/convenis amb escoles on ja es practica vòlei amb un doble objectiu: potenciar aquells nens i aquelles nenes que ja estan jugant, però alhora aconseguir captar-ne de nous i noves per a l’escola de vòlei del club o, bé, per fer un equip escolar al propi col·legi. La relació amb els centres educatius és essencial per créixer i, per això, el club adopta una actitud proactiva.

– Master class als centres educatius en hores lectives. Una representació de l’equip tècnic del Balàfia Vòlei es desplaça als diferents col·legis per fomentar la pràctica del voleibol. Es fan clínics d’iniciació tant des del punt de vista teòric, però, sobretot, des del pràctic.

– Trobades de promoció, captació i tecnificació un dissabte al mes al pavelló municipal Juanjo Garra. Estan pensades com unes portes obertes del club perquè tots els nens i les nenes que vulguin provar de jugar a voleibol ho puguin fer i, a més, de manera gratuïta, i alhora tots els nens i nenes que ja juguen també puguin participar en clínics per millorar el seu nivell.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]