Lestonnac, primer col.legi en sumar-se a la campanya Voleibolitza’t del Balàfia Vòlei

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, i el president de la Cooperativa Lestonnac l’Ensenyança, Francesc Miralles, han signat aquesta tarda el conveni de col.laboració pel qual el centre escolar se suma a la campanya Voleibolitza’t que ha endegat el club lleidatà. Aquesta acció s’emmarca dins de la creació del Centre de Tecnificació i Captació que ha posat en marxa el Balàfia Vòlei amb el patrocini de McDonalds Lleida i que inclou altres accions com les trobades i portes obertes que es van iniciar el passat 25 de febrer amb un gran èxit amb la participació de més de 40 nens i nenes i que tindrà continuïtat ja que es duran a terme un dissabte al mes. La propera que s’ha programat és el 25 de març.

El conveni amb Lestonnac és el primer que s’ha signat en aquesta primera fase però que ja és previst signar-lo amb altres centres escolars de Lleida com l’Episcopal, Països Catalans i Mater.

Tal ha estat l’èxit de la campanya Voleibolitza’t que dos centres escolars on actualment no hi ha volei s’han interessat per la iniciativa, com són les escoles Pinyana i Torre Queralt, amb els quals ja s’han iniciat les converses per dur a terme diferents accions per difondre el voleibol entre el seu alumnat.

Recordem que la campanya Voleibolitza’t va dirigida a nens i nenes entre 7 i 12 anys que juguin a volei o per als que es volen iniciar. Aquesta iniciativa inclou diferents accions que es desenvoluparan per fases. En una primera fase es faran:

– Acords/convenis amb escoles on ja es practica vòlei amb un doble objectiu: potenciar aquells nens i aquelles nenes que ja estan jugant, però alhora aconseguir captar-ne de nous i noves per a l’escola de vòlei del club o, bé, per fer un equip escolar al propi col·legi. La relació amb els centres educatius és essencial per créixer i, per això, el club adopta una actitud proactiva. Entrenadors i jugadors del club faran clínics d’iniciació en diferents escoles tant des del punt de vista teòric, però, sobretot, des del pràctic.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

– Trobades de promoció, captació i tecnificació un dissabte al mes al pavelló municipal Juanjo Garra. Estan pensades com unes portes obertes del club perquè tots els nens i les nenes que vulguin provar de jugar a voleibol ho puguin fer i, a més, de manera gratuïta, i alhora tots els nens i nenes que ja juguen també puguin participar en clínics per millorar el seu nivell. La segona d’aquestes trobades se celebrarà aquest dissabte 25 de març de 9.00 a 13.00 hores al pavelló Juanjo Garra

– Un cop al trimestre, amb tots els participants en les trobades, així com totes les escoles que vulguin participar, el Balàfia Vòlei Lleida organitzarà un Torneig perquè pensem que és important que els nens i les nenes posin en pràctica tot el que han après i fer-ho amb competició.

Cal destacar que McDonald’s Lleida aporta els recursos necessaris perquè aquest Centre de Captació i Tecnificació es pugui tirar endavant. Per la qual cosa, tots els nens i les nenes que hi participin rebran marxandatge de la marca i del club Balàfia Vòlei, tot de manera gratuïta

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”4622,4621,4620,4618″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]