L’asseguradora RACC participa en les estades de setmana santa com a col·laborador

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Una vintena de nens i nenes entre 10 i 14 anys participen aquests dies en el Campus de Setmana Santa que ha organitzat el Balàfia Vòlei. L’asseguradora RACC participa en aquestes estades esportives com a col·laborador del club aportant marxandatge als jugadors i jugadores que hi assisteixen.
El Campus de Setmana Santa es dur a terme des d’avuui dilluns 26 de març a dijous 30 de març, de 10.00 a 13.00 hores. Es tracta d’un campus de perfeccionament sota la direcció de l’adjunt a la direcció esportiva, Xavi Balsells.
A més, aquest dilluns han participat també diferents nens i nenes de l’Associació Esportiva Píbody que treballa per la inclusió dels infants a través de l’esport. Cal recordar que el Balàfia Vòlei va signar fa unes setmanes un conveni de col·laboració amb l’entitat per treballar conjuntament en la inclusió de nenes i nens amb diferents discapacitats a través del voleibol.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery type=”image_grid” images=”5798,5799,5800″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]