La Nuit, nou patrocinador principal del primer equip del Balàfia Vòlei

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

OLYMPUS DIGITAL CAMERALa Nuit Discothèque és el nou patrocinador principal del primer equip del Balàfia Vòlei que milita a la 1a Nacional. Aquest divendres el gerent de l’empresa, Àlex Piñol, i el president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, han signat el conveni de col·laboració entre ambdues parts. D’aquesta manera, el primer equip del Balàfia Vòlei passar a anomenar-se a efectes federatius i d’imatge La Nuit Balàfia Vòlei. En aquest sentit, Campillos ha assegurat que “és una gran notícia per al nostra club poder comptar amb empreses que confiïn en el nostre projecte esportiu i que reconeguin la trajectòria i el treball que estem realitzant en els darrers anys”. Per la seva banda, Piñol ha destacat que “sempre hem apostat pel voleibol, ja en una etapa anterior ho vam fer amb el Vòlei Lleida i ara ho hem volgut tornar a fer després de veure la seriositat i professionalitat amb què treballa el Balàfia Vòlei. Creiem que les empreses de Lleida som les que hem de donar suport a l’esport de casa nostra i, sobretot, a esports com el voleibol que no reben tants ajuts econòmics com altres esports”.

El conveni entre el club i La Nuit és per a aquesta temporada 2016-2017, amb opció de continuar una temporada més, mitjançant el qual l’empresa farà una aportació econòmica al club i, a canvi, l’equip es compromet a dur el nom de l’empresa a la samarreta, fer difusió de la marca, així com cedir la imatge dels jugadors per a temes de difusió de l’empresa i garantir l’impacte publicitari de l’empresa tant al pavelló, com a la web i les xarxes socials.

?Una bona notícia per a l’equip que arriba hores abans que els jugadors de Jordi Martínez s’enfrontin al FC Barcelona ‘B’. Un compromís important per als lleidatans que, diumenge a les 12.30, s’enfrontaran a un dels rivals que, si bé ja han estat capaços de guanyar, també acostuma a ser un dels duels més disputats de la competició.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]