La Nuit Balàfia Vòlei dóna la cara davant del líder de 1a Nacional

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

La Nuit Balàfia Vòlei ha donat la cara davant del líder de 1a Nacional. Els lleidatans afrontaven el partit a la pista del Podes i Tales CV Manacor sense res a perdre, davant d’un rival que encara no coneix la derrota i que només ha cedit un set en tota la competició.

Tot i així, l’equip lleidatà, segons el seu entrenador, Jordi Martínez, ha mostrat molt bona actitud durant el partit, exceptuant el primer set en què s’ha notat que l’equip ha entrat fred i s’ha sumat el cansament del viatge que ha fet que els jugadors tinguessin falta de ritme. Martínez ha explicat que al segon set “hem sapigut frenar els seus atacs amb molt bon bloqueig però no hem pogut tancar el set després de fer diverses errades no forçades.

Al tercer set hem començat perdent de sis punt però després ens hem enganxat al partit però no hem aconseguit tancar el contraatac i se’ns han anat al final del set. Tot i així, estic molt content de l’actitud dels jugadors i del joc dels dos últims sets”.

CV MANACOR: Rodríguez, Ribero, Rey, Mesquida, Català, Gallego, Suñer, Roman, Menendez, Chovrio, Peitello, Barrero. Entrenador: Gallego

LA NUIT BALÀFIA VÒLEI: García, J., García, E., Banda, Martínez, Espasa, Maturana, Miarnau, Tersa, Tremosa, Aliseda, Roig. Entrenador: Jordi Martínez

PARCIALS: 25-8, 25-20, 25-18

[/vc_column_text][vc_gallery type=”image_grid” images=”4446,4445,4444,4443″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]