INGCO i Ifruits, nous col.laboradors del Balàfia Vòlei

L’Adivit Balàfia Vòlei viatja aquest dimarts a Castelló per disputar el Campionat d’Espanya. En aquest sentit i per ajudar el club, les empreses INGCO i Ifruits s’han convertit en nous col.laboradors del Balàfia Vòlei, la qual cosa ajudarà a abaratir els costos d’aquest desplaçament.

En matèria esportiva, l’Adivit Balàfia Vòlei ha quedat enquadrat en el grup B, tenint com a rivals el 1r de la Comunitat Valenciana, CV Sedaví, el 1r de Canàries, Cisneros Alter, inel 1r d’Aragó, CD Las Viñas.

Els lleidatans començaran la competició dimecres, a les 9.00, contra Cisneros Alter. A les 16.00 s’enfrontaran al CV Sedaví i dijous a les 9.00 al CD Las Viñas. A partir de llavors, es tornen a fer dos grups, un que competirà pels llocs de l’1 al 12 i l’altre del 13 al 24.

Del 18 al 22 de maig es donen cita a Castelló els 24 millors equips del panorama estatal infantil masculí d’aquesta temporada 15-16 en l’onzena edició del Campionat d’Espanya de la categoria, organitzat en aquesta ocasió pel CV Mediterráneo de Castelló.

Els partits es disputaran en els pavellons Ciutat de Castelló i Pablo Herrera, a excepció d’alguns que es jugaran al pavelló Emilio Fabregat

unnamed (1)