III Memorial Àngel Biosca

El proper 2 de gener el pavelló Juanjo Garra acollirà el Torneig de Reis Plusfresc Balàfia Vòlei. III Memorial Àngel Biosca.

El club lleidatà ha organitzat aquest torneig en categoria juvenil amb la col.laboració de Plusfresc, que es disputarà en format triangular amb l’Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei com amfitrió i el FC BARCELONA i el CV Saragossa com a convidats.

El Torneig de Reis Plusfresc començarà a les 16.00 de la tarda amb el partit Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei – FC Barcelona. Posteriorment, a les 18.00 es jugarà FC Barcelona – CV Saragossa i tancarà el torneig, a les 20.00, Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei contra CV Saragossa.

Prèviament, al partit de les 20.00, sobre les 19.15, es retrà homenatge a l’Àngel Biosca. És el tercer any que el club lleidatà organitza aquest torneig en la seva memòria, tot recordant la gran tasca que va fer l’Àngel pel voleibol lleidatà i català. A l’homenatge assistirà la seva família, representants del col.legi Claver, que és on exercia de professor i entrenador, jugadors i amics.