[vc_row][vc_column][vc_column_text]

INTRODUCCIÓ

Des dels inicis del voleibol masculí a Lleida amb clubs que van assolir grans èxits com l’AE Antorxa o l’Arca d’Almacelles, fins als èxits no menys importants del CECELL, el CE Episcopal, Atlètic Segre, Volley Lleida, CV Torrefarrera, CV Almacelles o el Club INEFC, sempre hi ha hagut representació lleidatana en aquest esport. Mai ha estat fàcil que un esport minoritari com és el voleibol continuï competint cara a cara amb els equips que hi ha a tot Catalunya. És per això que els integrants del nostre club volem aconseguir, en la mesura que ens sigui possible, que el voleibol a Lleida torni a ser un esport important a la ciutat en la categoria masculina, tant en l’àmbit escolar com al federat en totes les seves categories, però també tornar a ser un referent en l’àmbit català i estatal.

QUI SOM

La nostra aventura esportiva començà l’any 2008, quan un grup de companys vàrem decidir reunir-nos i emprendre una nova etapa esportiva plena d’objectius i il·lusions, en un moment en què, tant l’afició, com els patrocinadors, com els propis jugadors, no tenien clara l’estratègia a seguir per tornar a elevar el voleibol lleidatà a la categoria que es mereixia. En molt poc temps i gràcies a l’esperit lluitador i emprenedor dels jugadors, es va crear un grup esportiu integrat per catorze (14) amics i jugadors. Recordem la seva etapa inicial com un moment dur i difícil, que va requerir d’una gran dedicació i d’una gran aportació de recursos, tant personals com materials, diferenciada en dues subetapes diferents:

· Una etapa de creació, tant de l’equip humà com de la consecució d’uns estatuts com a club.

· Una etapa de recerca de mitjans materials, sobretot d’una ubicació física per realitzar els entrenaments i jugar els partits.

Ràpidament vàrem obtenir els fruits esperats, iniciant amb èxit la temporada 2009/10, com un equip de Categoria Tercera Territorial Catalana. Aquesta primera temporada va ser complicada, però vàrem aconseguir quedar primers de la categoria, amb 100% de victòries i cap derrota, ascendint directament a la Categoria Segona Catalana. Aquesta segona temporada, 2010-2011, ha estat molt interessant ja que també es va assolir l’objectiu principal, que era guanyar la lliga i l’ascens directe a Primera Catalana, màxima categoria en l’àmbit català, tot això sense haver perdut cap partit durant dos anys consecutius. Situació que ens va permetre consolidar-nos com equip de referència en l’àmbit del territori català. La temporada 2011-2012, ja establerts a la màxima categoria territorial, ens va servir per aclimatar-nos a equips més competitius i amb objectius esportius més ambiciosos, sent una temporada de transició. Finalment, vam aconseguir el nostre objectiu, un premi a l’esforç que estàvem duent a terme al llarg d’aquestes dues darreres temporades:

– Temp. 2012-2013, guanyar el Campionat de Catalunya sènior i disputar la Fase d’Ascens a la 1a Nacional a Elx (4r classificats),

– Temp. 2013-2014, vam revalidar el títol de Campions de Catalunya de 1a divisió, disputant la segona Fase d’Ascens a 1a Nacional de forma consecutiva, aquest cop a Esporles (3r classificat).

– Temp. 2014-2015, vam aconseguir el Subcampionat de Catalunya de 1a Nacional, i en una final a 4 disputada a Lleida vam aconseguir una plaça per a poder participar en la nostra tercera Fase d’Ascens a 1a Nacional a Eivissa, aconseguint guanyar aquesta fase i una plaça a 1a Nacional per a la temp. 2015-2016.

És per això que tenim davant nostre, per a la propera temporada 2015- 16, un projecte molt ambiciós, ja que els jugadors que configurem l’equip aspirem a situar-nos i mantenir-nos en l’àmbit del voleibol nacional, i consolidar aquest projecte que vam iniciar fa 7 anys.

En aquest sentit, necessitaríem continuar amb el suport per part de les institucions lleidatanes, ja que l’esforç econòmic que actualment estem realitzant els jugadors, tant per aconseguir els nostres objectius, com per a patrocinar l’esport lleidatà en tot el territori nacional, és molt important.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]