Grin at me es converteix en el segon patrocinador de l’equip de 1a Nacional

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El Rodi Balàfia Vòlei rep aquest dissabte al pavelló Juanjo Garra, a les 16.00 hores, el CV Muro, uns dels favorits del grup B de la 1a Nacional. El conjunt balear és segon a la classificació, empatat amb el primer, el CV Encamp. Per tant, es preveu un partit complicat en què el conjunt lleidatà haurà de donar el màxim per tenir alguna possiblitat d’endur-se la victòria.
L’entrenador del Rodi Balàfia Vòlei, Jordi Martínez, recupera alguns efectius de cara a aquesta jornada, per la qual cosa l’equip lleidatà presentarà tots els seus recursos per donar la cara en aquest partit.
Paral·lelament a l’àmbit esportiu, cal assenyalar que la marca Grin at me es converteix des d’ara en el segon patrocinador de l’equip de 1a Nacional que, sumat al patrocini principal de Rodi Motor Services, ajuda en l’estabilitat pressupostària de l’equip i del club. Grin at me és un sistema d’ortodòncia invisible que permet aconseguir una correcta alineació de les dents i que, a més, cal destacar que és de creació i desenvolupament lleidatà.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery type=”image_grid” images=”5574,5573,5572″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]