Gala Mundo Deportivo

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]El Balàfia Vòlei Lleida ha estat un dels clubs catalans que el diari esportiu Mundo Deportivo ha reconegut pel seu ascens de categoria en la temporada 2014-2015. L’acte de reconeixement, al qual han assistit el president del club, Juan Campillos, i l’entrenador del primer equip, Mario Martínez, s’ha celebrat aquest divendres en una gala-sopar que es farà a l’hotel Rey Juan Carlos I.

Es tracta de la XXXII edició de l’Homenatge als Clubs de Catalunya en què s’homenatja els clubs catalans que en els diferents esports han pujat de categoria l’última temporada o que han quedat campions en la categoria més alta, els quals no poden ascendir.

En el transcurs de l’acte, el Balàfia Vòlei Lleida ha rebut un trofeu commemoratiu com a club guardonat. D’aquesta manera, Mundo Deportivo ha volgut retre tribut d’admiració als esforços realitzats per tots aquells que contribueixen al desenvolupament i millora de l’esport català.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_images_carousel images=”2425,2423,2422,2421,2420,2419″ onclick=”link_image” custom_links_target=”_self” mode=”horizontal” speed=”3000″ slides_per_view=”1″ autoplay=”yes” hide_pagination_control=”” hide_prev_next_buttons=”” partial_view=”” wrap=”” img_size=”500×500″][/vc_column][/vc_row]