Els jugadors i les jugadores sèniors del Balàfia Vòlei apadrinen equips de la base

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Els jugadors i les jugadores sèniors del Balàfia Vòlei apadrinaran els equips de la base del club. Es tracta d’una nova acció per promoure l’esport i els valors dins del club i alhora enfortir els vincles entre els diferents equips del Balàfia Vòlei.

Cada equip de la base del Balàfia Vòlei estarà apadrinat per un jugador del Rodi Balàfia Vòlei i una jugadora del Motocar Balàfia amb l’objectiu principal de crear proximitat entre jugadors i jugadores del club independentment de les edats i els nivells, així com generar un vincle esportiu entre els nens i les nenes i els seus referents del voleibol dins del club.

L’apadrinament inclou la visita i participació als entrenaments de l’equip que apadrinen, en els quals ajudaran als tècnics de cada equip d’acord amb el planing d’entrenament previst i, fins i tot, fer entrenaments més específics de perfeccionament i tecnificació amb tot el grup o amb grups reduïts.

Aquesta acció d’apadrinament, que tindrà continuïtat la propera temporada, culminarà enguany amb el dinar de final de temporada del club que es farà al juny, en el qual s’organitzarà un torneig mixt en què participaran barrejats equips i jugadors i jugadores de diferents categories amb l’objectiu de fer una altra acció de cohesió i vincle entre tots els jugadors i totes les jugadores que integren el Balàfia Vòlei

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]