El Voleibolitza’t arriba per primera vegada a Sudanell i Montoliu

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]8 escoles formen part ja d’aquest programa que va començar fa dos anys

El Voleibolitza’t, el programa de promoció i captació que impulsa el Balàfia Vòlei, ha arribat per primera vegada a Sudanell i Montoliu. Així, és el primer cop que el projecte visita centres escolars de fora de la ciutat de Lleida.

Una representació de l’equip tècnic del club, encapçalat pel coordinador esportiu del Balàfia Vòlei, Xavi Balsells, van anar, primer, a Montoliu on van treballar amb un grup de 12 nens i nenes que cursaven entre 3r i 5è.

Posteriorment, van visitar Sudanell on van fer una sessió amb 18 nens i nenes que cursaven entre 3r i 6è.

Cal destacar que es va rebre un feedback molt positiu dels dos centres. Tant és així, que al maig es farà un torneig en què participaran aquestes dues escoles, l’escola de vòlei del Balàfia Vòlei i es convidarà a alguna escola més.

Els propers Voleibolitza’t programats són a Països Catalans i Màrius Torres, que és la darrera incorporació al programa.

Aquesta acció s’emmarca dins de la creació del Centre de Tecnificació i Captació que va posar en marxa el Balàfia Vòlei fa dos anys amb el patrocini de McDonald’s Lleida i que inclou altres accions com les trobades i portes obertes que es duen a terme un dissabte al mes.

8 escoles formen part del Voleibolitza’t

Les escoles de Montoliu i Sudanell s’uneixen a altres centres escolars de Lleida que ja formen part del programa Voleibolitza’t. Són un total de 8: Lestonnac, Torre Queralt, Països Catalans, Pinyana, Claver i, properament, se sumarà el Màrius Torres. Així, mateix cal sumar-hi l’Associació Esportiva Píbody amb la qual el Balàfia Vòlei té un conveni de col·laboració per treballar l’esport inclusiu i tots els valors que aquesta iniciativa promou.

Recordem que la campanya Voleibolitza’t va dirigida a nens i nenes entre 7 i 12 anys que juguin a vòlei o per als que es volen iniciar. Aquesta iniciativa inclou diferents accions:

– Acords/convenis amb escoles on ja es practica vòlei amb un doble objectiu: potenciar aquells nens i aquelles nenes que ja estan jugant, però alhora aconseguir captar-ne de nous i noves per a l’escola de vòlei del club o, bé, per fer un equip escolar al propi col·legi. La relació amb els centres educatius és essencial per créixer i, per això, el club adopta una actitud proactiva. Entrenadors i jugadors del club faran clínics d’iniciació en diferents escoles tant des del punt de vista teòric, però, sobretot, des del pràctic.

– Trobades de promoció, captació i tecnificació un dissabte al mes al pavelló municipal Juanjo Garra. Estan pensades com unes portes obertes del club perquè tots els nens i les nenes que vulguin provar de jugar a voleibol ho puguin fer i, a més, de manera gratuïta, i alhora tots els nens i nenes que ja juguen també puguin participar en clínics per millorar el seu nivell.

Cal destacar que McDonald’s Lleida aporta els recursos necessaris perquè aquest Centre de Captació i Tecnificació es pugui tirar endavant. Per la qual cosa, tots els nens i les nenes que hi participin rebran marxandatge de la marca i del club Balàfia Vòlei, tot de manera gratuïta.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_gallery type=”image_grid” images=”6107,6108,6109,6110″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]