El Trofeu Rodi Balàfia Volei s’omple de gom a gom

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El Trofeu Rodi Balàfia Volei s’omple de gom a gom per homenatjar els 25 anys de la creació del CE Episcopal

Prop de mig centenar de jugadors s’han aplegat al Juanjo Garra per participar en aquesta trobada, que ha servit per reconèixer la gran tasca que va realitzar Simon Figueras al capdavant d’aquest club lleidatà, bressol del millor voleibol masculí de Catalunya i estatal, sobretot als anys 90.

El president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, ha donat la benvinguda a tots els participants agraint la seva assistència perquè “ens segueix unint tot allò que vam compartir a l’Episcopal, que molt de nosaltres no oblidarem”. Per la seva banda, Josep Esteve, gerent de Rodi, ha posat de relleu el gran treball que es va fer durant aquells anys i ha destacat la continuïtat del Balàfia Vòlei en l’aposta per seguir treballant en la mateixa direcció. Josep Birbe, que va ser director de l’Episcopal i president del club ha recordat els grans moments que van fer viure a la ciutat aquells jugadors, destacant els tres campionats d’espanya aconseguits per l’equip juvenil així com aconseguir jugar a la màxima categoria amb l’equip sènior.

El representant a Lleida de la Secretaria General de l’Esport, Joan Segura, ha posat en valor tot l’esforç que suposa tirar endavant projectes com el del CE Episcopal i ha desitjat al Balàfia Vòlei molts èxits, com ja està demostrant amb la feina que es fa des de la base. El diputat de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà, també ha destacat la importància d’impulsar aquesta iniciativa. El tinent d’alcalde i regidor de Balàfia, Joan Gómez, ha destacat la figura de Simon Figueras al capdavant del projecte de l’Episcopal i ha reconegut la trajectòria del club lleidatà que ha continuat deixant petjada.

Per finalitzar l’acte d’homenatge, un dels jugadors més destacats d’aquella època i actual jugador entrenador de l’equip de 1a Nacional del Balàfia Vòlei, Jordi Martínez, ha estat l’encarregat de lliurar una litografia creada per Raquel Zazurca per a l’ocasió a Simón Figueras, el gran protagonista de la festa celebrada aquest dissabte. Figueras també ha dirigit unes paraules visiblement emocionat agraint al Balàfia Vòlei que hagi pensat en fer aquest esdeveniment i, sobretot, en haver pensat que era mereixedor d’aquest reconeixement.

La festa ha acabat amb diferents partits d’exhibició amb equips formats per diferents jugadors que corresponien a diverses èpoques del CE Episcopal. Una jornada que ha servit per retrobaments, emocions, sentiments, records i jugar a voleibol

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery type=”image_grid” images=”4765,4766,4767,4768,4769″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]