El sènior femení del Balàfia Vòlei ascendeix a 1a Catalana

Fita històrica del club lleidatà que en només tres temporades aconsegueix estar a la primera lliga autonòmica

L’Autoescola Motocar Balàfia Vòlei va aconseguir dissabte passat l’ascens a 1a Catalana. L’equip que dirigeix Xavi Balsells va guanyar a la pista del Sant Fruitós per 2-3, de tal manera que a falta encara d’una jornada puja de categoria matemàticament.

Les lleidatanes han aconseguit una fita històrica ja que només fa 3 temporades que es va crear aquest equip femení i han anat aconseguint un ascens per temporada. Van començar a 4a Catalana en el primer any d’existència 2016-2017 i aquella temporada ja van aconseguir l’ascens a 3a. L’any següent (2017-2018) l’ascens a 2a i aquesta temporada 2018-2019 l’ascens a 1a Catalana.

A falta d’una jornada, també cal dir que el Motocar Balàfia Vòlei podria acabar la lliga com campió de la competició, ja que el fins ara líder, el CV Sant Pere i Sant Pau, va punxar en el darrer partit. Tot i així, segons ha explicat l’entrenador de l’equip, Xavi Balsells, “hem complert amb l’objectiu que no era un altre que l’ascens a 1a Catalana, consolidant tot el treball que s’està fent en la branca femenina del club en les darreres temporades i estem molt orgullosos de la feina feta”. Així mateix, Balsells ha posat de relleu que “la clau de l’èxit està en combinar a la perfecció la veterania de moltes de les jugadores de l’equip amb la joventut de les jugadores dels equips juvenil i cadet del club que han tingut un paper molt important durant la temporada i aquí és on es veu la bona tasca que estem duent a terme”.

El Motocar Balàfia Vòlei acomiadarà la temporada davant de la seva afició el proper dissabte al Juanjo Garra, a les 20.00 hores, davant el cuer de la classificació, el CV Sant Quirze.

Articles relacionats

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *