El sènior femení del Balàfia Vòlei ascendeix a 1a Catalana

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

L’Autoescola Motocar Balàfia Vòlei va aconseguir dissabte passat l’ascens a 1a Catalana. L’equip que dirigeix Xavi Balsells va guanyar a la pista del Sant Fruitós per 2-3, de tal manera que a falta encara d’una jornada puja de categoria matemàticament.

Les lleidatanes han aconseguit una fita històrica ja que només fa 3 temporades que es va crear aquest equip femení i han anat aconseguint un ascens per temporada. Van començar a 4a Catalana en el primer any d’existència 2016-2017 i aquella temporada ja van aconseguir l’ascens a 3a. L’any següent (2017-2018) l’ascens a 2a i aquesta temporada 2018-2019 l’ascens a 1a Catalana.

A falta d’una jornada, també cal dir que el Motocar Balàfia Vòlei podria acabar la lliga com campió de la competició, ja que el fins ara líder, el CV Sant Pere i Sant Pau, va punxar en el darrer partit. Tot i així, segons ha explicat l’entrenador de l’equip, Xavi Balsells, “hem complert amb l’objectiu que no era un altre que l’ascens a 1a Catalana, consolidant tot el treball que s’està fent en la branca femenina del club en les darreres temporades i estem molt orgullosos de la feina feta”. Així mateix, Balsells ha posat de relleu que “la clau de l’èxit està en combinar a la perfecció la veterania de moltes de les jugadores de l’equip amb la joventut de les jugadores dels equips juvenil i cadet del club que han tingut un paper molt important durant la temporada i aquí és on es veu la bona tasca que estem duent a terme”.

El Motocar Balàfia Vòlei acomiadarà la temporada davant de la seva afició el proper dissabte al Juanjo Garra, a les 20.00 hores, davant el cuer de la classificació, el CV Sant Quirze.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]