El RODI Balàfia Vòlei opta per primera vegada a guanyar la Lliga Catalana Divisió d’Honor

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

L’equip que dirigeix Mario Martínez va quedar líder del seu grup en la primera jornada disputada a Sabadell. 
 
El Rodi Balàfia Vòlei optarà per primera vegada a guanyar la Lliga Catalana Divisió d’Honor després de quedar líder del seu grup en la primera jornada de la competició disputada a Sabadell. L’equip que dirigeix Mario Martínez disputarà dissabte a Andorra un triangular juntament amb el CV Encamp i el CV Torredembarra que determinarà l’equip campió de la Lliga Catalana Divisió d’Honor.
El tècnic lleidatà s’ha mostrat satisfet de l’arrancada de l’equip ja que “dissabte passat l’equip va estar a un gran nivell de joc, malgrat ser el primer test de la temporada” i va afegir que “vam ser capaços de guanyar 0-2 el CN Sabadell que, no ho oblidem, va disputar la passada temporada la fase d’ascens per pujar a Superlliga 2”. Per tant, “molt contents d’arribar a aquesta final, que ja és un premi per a l’equip, i per què no somiar que la podem guanyar per primera vegada a la història del nostre club”.
Cal recordar que el CV Encamp és el vigent campió d’aquesta competició en guanyar-la la temporada passada, a més de ser el millor equip de la 1a Nacional l’any passat i disputar la fase d’ascens a la Superlliga 2. El CV Torredembarra és l’equip que acaba d’ascendir a la 1a Nacional, després d’aconseguir plaça per a aquesta competició a la fase d’ascens.
Els horaris són:
CV ENCAMP
RODI MOTOR SERVICES BALÀFIA VÒLEI
29/09/2018 11:00 Complex Esportiu i Sociocultural Encamp
RODI MOTOR SERVICES BALÀFIA VÒLEI
CEVOL TORREDEMBARRA
29/09/2018 13:00 Complex Esportiu i Sociocultural Encamp
CV ENCAMP
CEVOL TORREDEMBARRA
29/09/2018 16:00 Complex Esportiu i Sociocultural Encamp

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][/vc_column][/vc_row]