El Rodi Balàfia Vòlei, líder de 1a Nacional

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El Rodi Balàfia Vòlei Lleida continua fent història. I és que després de guanyar per primera vegada la Lliga Catalana Divisió d’Honor, ara se suma que l’equip s’ha situat líder de la classificació de la 1a Nacional després de les dues primeres jornades.

L’equip que dirigeix Mario Martínez està superant totes les expectatives que s’havien marcat en aquest inici de temporada gràcies a un bon joc que se sustenta en la veterania i en la suma de jugadors juvenils que estan començant a fer el salt al primer equip.

Per a Martínez, sens dubte, una de les claus està sent l’estat físic dels jugadors que estan en un gran moment de forma gràcies a la preparació específica que estan duent a terme amb l’empresa Burpfit. L’experiència i el bloc de jugadors que conformen l’equip, són altres de les claus per a la bona trajectòria de l’equip que dissabte tindrà un nou repte ja que el RODI Balàfia Vòlei es desplaça a la pista del CV Olot, un rival molt difícil de superar a domicili, veterà i que sempre posa les coses difícils als lleidatans.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]