El RODI BALÀFIA VÒLEI es reforça amb un jugador argentí

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Leo Misere, de 28 anys, ja va debutar amb l’equip lleidatà en la darrera jornada contra el CV Encamp

El RODI BALÀFIA VÒLEI s’ha reforçat amb un jugador argentí. Leo Misere, de 28 anys, ja va debutar amb l’equip lleidatà en la darrera jornada contra el CV Encamp.

Tot i que la seva posició natural és per punta, l’entrenador Xavi Balsells el va alinear de central al partit, ja que amb la reincorporació de les baixes el tècnic lleidatà tenia aquestes posicions cobertes.

Misere es quedarà a Lleida durant uns mesos i, per tant, reforçarà l’equip fins a final de la temporada. Aquest dissabte també viatjarà amb la resta dels seus companys per afrontar el difícil partit a la pista del CV Sóller, equip al qual van guanyar al Juanjo Garra per un ajustat 3-2.

Leo juga a voleibol des dels 13 anys, edat en la qual es va iniciar en aquest esport al Club 77 en la lliga metropolitana de Morón (Buenos Aires). Al 2006, quan tenia 15 anys i fins als 18 va jugar al club de Tierra del Fuego disputant la lliga argentina. Als 18 el fitxa un club italià on juga la lliga metropolitana. Després torna al seu país on juga el torneig argentí de clubs universitaris i al 2018 i fins ara juga la Lliga Nacional A2 (torneig argentí de clubs).