El nou RODI BALÀFIA VÒLEI comença a rodar

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

L’equip lleidatà, que militarà un any més a la 1a Nacional, ha començat aquesta setmana la pretemporada de cara a preparar la competició que s’iniciarà el 5 d’octubre. Tot i així, l’equip, que enguany estarà dirigit per Xavi Balsells, jugarà la Lliga Catalana a finals de setembre, competició de la qual és el vigent campió, en guanyar-la l’any passat per primera vegada a la seva història.
A més de les novetats a la banqueta, cal destacar també totes les noves incorporacions al RODI BALÀFIA VÒLEI. Els nous fitxatges són: Guille Isanta, Ramon i Marc González, a més dels tres juvenils que formaran part de la plantilla de l’equip de 1a Nacional: Lluís Pera, Eloy Jaray i Dídac Salas. A més, han renovat una temporada més Juanjo i Jordi Martínez, Eduard García, Óscar Rodríguez i Pau Banda. Així mateix, Balsells està pendent de tancar dues noves incorporacions de dos jugadors en els propers dies.
Una temporada més, Carles Tersa, de l’empresa Burpfit, continuarà sent el preparador físic de l’equip de 1a Nacional.
Aquesta temporada el RODI BALÀFIA VÒLEI es rejoveneix considerablement i és aquest, precisament, l’objectiu que tenia el club després que diversos jugadors veterans s’hagin retirat. En aquest sentit, “malgrat l’objectiu de pujar a Superlliga 2 és encara a mig termini, cal pensar ara en construir una plantilla jove que sigui experimentada perquè en un hipotètic ascens el gruix de l’equip sigui de casa que es completi amb alguna incorporació de jugadors de fora de Lleida”, ha explicat Vanesa Ortega, presidenta del Balàfia Vòlei.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]