El CTI Balàfia Vòlei no troba el camí de la victòria

El CTI Balàfia Vòlei de 1a Catalana no troba el camí de la victòria aquesta temporada i li està costant aconseguir un triomf que li doni tranquil.litat i no acusar l’ansietat en els partits. L’equip lleidatà es va enfrontar al Gavà i va caure derrotat per 1-3 al pavelló Juanjo Garra que s’havia vestit de gala i estava ple de gom a gom ja que abans del partit s’havia dut a terme la presentació de tots els equips del club.Els lleidatans van començar molt bé el partit imposant-se al primer set per 25-23 jugant de tu a tu al Gavà que s’havia demostrat molt fort, destacant un dels seus jugadors punta que va ser qui va estar per sobre de la resta amb els seus remats potents que eren difícils de parar.

Tot i tenir el primer set al sac, el CTI no s’ho va creure i poc a poc va anar baixant la guàrdia perdent el segon i el tercer set i, ja al quart, van abaixar els braços i el van cedir per 11-25.

CTI BALÀFIA VÒLEI: Maturana, Perelló, Trepat, Garcia, Hileno, Roigé, Soliva, Isanta, Cabrera, Arasanz, Salvador. Entrenador: Jordi Martínez

CV GAVÀ: Rosell, Duran, Peloso, Fando, Van der Graaf, Fando, Smet, Armengol, Perez, Conesa. Entrenador: Iguanzo

PARCIALS: 25-23, 19-25, 18-25, 11-25