El col·legi Claver de Lleida serà la pedrera del Balàfia Vòlei

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Conveni entre el centre escolar i el club lleidatà, pel qual tots els equips federats que fins ara tenia el col·legi passaran a formar part de l’estructura del Balàfia Vòlei

Acord històric al voleibol de Lleida entre un centre escolar i un club federat, que només hi ha el precedent del Sant Antoni amb el CV Almacelles

 El col·legi Jesuïtes Lleida – Col·legi Claver serà a partir de la propera temporada la pedrera del Balàfia Vòlei. El centre escolar i el club han signat un conveni de col·laboració pel qual tots els equips federats que fins ara formaven part del col·legi, com a club CE Claver, passaran a formar part de l’estructura del Balàfia Vòlei.

En virtut d’aquest conveni, doncs, el Balàfia Vòlei es farà càrrec de tota la gestió de la secció de Voleibol federat del club CE Claver, per la qual cosa aquest es compromet a cedir tots els drets federatius.

Gràcies a aquest conveni la base del Balàfia Vòlei creixerà en jugadores i en equips, ja que segurament es crearan tres nous equips: un infantil, un cadet i un juvenil femení que s’afegiran als que ja té ara el Balàfia Vòlei. Alhora, el Balàfia Vòlei també comptarà amb els tècnics que fins ara estaven col·laborant amb el centre escolar lleidatà.

El Balàfia Vòlei afegirà el nom de Jesuïtes Lleida – Col·legi Claver en els seus equips femenins de base per remarcar la col·laboració que s’efectua, per la qual cosa aquests equips tindran com a nom federatiu Claver-Balàfia Vòlei

 

Potenciació del voleibol masculí

Un dels punts importants del conveni també és la potenciació del voleibol masculí al Claver Lleida ja que per al Balàfia Vòlei és un dels objectius fonamentals i una de les causes per les quals es va crear. Des de la mort de l’Àngel Biosca, un dels referents a l’escola i al voleibol lleidatà, el voleibol masculí s’havia perdut al centre per la qual cosa amb aquest conveni es pretén reforçar.

Per tant, Jesuïtes Lleida – Col·legi Claver es compromet a facilitar i contribuir a la promoció pel voleibol masculí dins de l’escola i hi participarà de forma activa proporcionant voluntaris/tècnics/monitors ja sigui en hores lectives (educació física) o en hores extraescolars.

Acord històric en el voleibol de Lleida

Aquest és un acord històric en el voleibol de Lleida ja que mai fins ara s’havia aconseguit que un centre escolar de Lleida treballés la base per nodrir un club federat, com serà el cas entre el Claver Lleida i el Balàfia Vòlei. Només és recorda un fora de la ciutat, com va ser l’acord entre el col·legi Sant Antoni i el CV Almacelles.

Hi ha hagut altres col·laboracions similars però, en aquests casos, la base del col·legi i el club portaven el mateix nom com per exemple el CE Episcopal o el CE Lestonnac

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]