El Balàfia Vòlei suma una nova victòria a la 1a Nacional

Guanya 3-0 el CV Sant Martí

El Balàfia Vòlei Lleida ha sumat aquest vespre al Juanjo Garra una nova victòria a la 1a Nacional. Els jugadors que dirigeix Mario Martínez s’han desfet per un clar 3-0 del CV Sant Martí, que només ha inquietat els locals al tercer set.

Els lleidatans han guanyat fàcilment el primer i el segon set per un doble 25-17 però al tercer, fruit de la típica relaxació, han hagut de remuntar un marcador advers amb parcials de 10-13, 15-17 i 19-22 en contra. Tot i així, la major experiència i solvència dels locals, que han cregut en la remuntada, ha fet que s’imposessin també al tercer per 25-23.

L’entrenador local ha destacat que “els jugadors han fet un partit molt seriós malgrat que, a priori era un dels rivals més fluixos de la categoria però que compten amb un equip molt jove i això ha fet que ens relaxéssim al tercer set però que hem pogut redreçar per aconseguir una important victòria”.

La propera jornada el Balàfia Vòlei Lleida viatja a la pista del CV Sant Pere i Sant Pau, un dels rivals més difícils i un seriós candidat a estar als primers llocs de la classificació.

FITXA TÈCNICA

BALÀFIA VÒLEI LLEIDA: Miarnau, Martínez, Aliseda, González, Baró, Martín, Tersa, Banda, Tremosa, Balsells, Espasa, Rabassa. Entrenadors: Mario Martínez i Oscar Rodriguez.