El Balàfia Vòlei perd 3-0 a la pista del CN Sabadell

L’equip lleidatà ha cedit amb molta facilitat el partit a la pista del CN Sabadell, un rival assequible de la 1a Nacional. Els jugadors de Mario Martínez han encadenat una dinàmica negativa, perdent els darrers partits de la competició.

Els lleidatans han començat el partit molt encertats i ràpidament han agafat un aventatge còmode (11-15) però, de la mateixa manera que ha anat passant darrerament, el Balàfia Vòlei no sap tancar els sets i una sèrie d’errors han fet que el Sabadell cregués més fermament en la victòria, i després d’un 19-19, finalment s’ha perdut per 25-21.

Al segon i tercer set no hi ha hagut opcions, i el Sabadell sempre ha anat per davant al marcador. Els lleidatans, que tenien baixes importants, sempre han anat a remolc i en cap moment s’ha cregut en la remuntada.

FITXA TÈCNICA

CN SABADELL: Fernández, Triviño, Piris, Llopart, López, Martín, Amengual, Estévez, Pursals, Segura, Doménech, Marsà. Entrenador: Varese

BALÀFIA VÒLEI: Banda, Garcia, Espasa, Tersa, Tremosa, Balsells, Gonzalez, Baró, Rabassa, Martínez. Entrenador Mario Martínez

PARCIALS: 25-20, 25-18, 25-21

ÀRBITRE: Palma