El Balàfia Vòlei Lleida crea el seu centre de captació i tecnificació ‘Voleibolitza’t’

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Logos MC

McDonald’s Lleida serà el patrocinador d’aquesta iniciativa, que es durà a terme un dissabte al mes amb l’objectiu d’atraure nens i nenes entre 7-12 anys que vulguin iniciar-se en el voleibol i, també, per als que vulguin perfeccionar-lo

El Balàfia Vòlei Lleida ha presentat aquest dimecres a la tarda el seu nou centre de captació i tecnificació, que estarà patrocinat per McDonald’s Lleida. ‘Voleibolitza’t’, que és el nom de la campanya que ara inicia el club lleidatà es durà a terme un dissabte al mes al pavelló municipal Juanjo Garra amb l’objectiu d’atraure nens i nenes entre 7-12 anys que vulguin iniciar-se en el voleibol i per a aquells que el vulguin perfeccionar.

El president del Balàfia Vòlei Lleida, Juan Campillos, i el gerent de McDonald’s Lleida, Agustí Soler, han firmat aquest dimecres el conveni de col·laboració per tirar endavant aquesta iniciativa que inclou diferents accions que es desenvoluparan per fases. En una primera fase es faran:

– Acords/convenis amb escoles on ja es practica vòlei amb un doble objectiu: potenciar aquells nens i aquelles nenes que ja estan jugant, però alhora aconseguir captar-ne de nous i noves per a l’escola de vòlei del club o, bé, per fer un equip escolar al propi col·legi. La relació amb els centres educatius és essencial per créixer i, per això, el club adopta una actitud proactiva. Entrenadors i jugadors del club faran clínics d’iniciació en diferents escoles tant des del punt de vista teòric, però, sobretot, des del pràctic.

– Trobades de promoció, captació i tecnificació un dissabte al mes al pavelló municipal Juanjo Garra. Estan pensades com unes portes obertes del club perquè tots els nens i les nenes que vulguin provar de jugar a voleibol ho puguin fer i, a més, de manera gratuïta, i alhora tots els nens i nenes que ja juguen també puguin participar en clínics per millorar el seu nivell. La primera d’aquestes trobades se celebrarà aquest dissabte 25 de febrer de 9.00 a 13.00 hores.

– Un cop al trimestre, amb tots els participants en les trobades, així com totes les escoles que vulguin participar, el Balàfia Vòlei Lleida organitzarà un Torneig perquè pensem que és important que els nens i les nenes posin en pràctica tot el que han après i fer-ho amb competició.

Cal destacar que McDonald’s Lleida aporta els recursos necessaris perquè aquest Centre de Captació i Tecnificació es pugui tirar endavant. Per la qual cosa, tots els nens i les nenes que hi participin rebran marxandatge de la marca i del club Balàfia Vòlei, tot de manera gratuïta.

Campillos s’ha mostrat especialment orgullós del projecte ‘Voleibolitza’t’ – Centre Mc’Donalds Lleida Balàfia Vòlei, pel qual el club ha estat lluitant molt i per això ha agraït els recursos econòmics que ha aportat l’empresa per endegar-lo. “Necessitem nens i nenes jugant a voleibol, perquè el nostre esport continuï viu i perquè el projecte de club es mantingui”. Per la seva banda, Soler ha assegurat que “des del principi quan em van presentar el projecte vaig creure que era important apostar per l’esport i, en concret, pel voleibol”.

[/vc_column_text][vc_gallery interval=”3″ images=”4603,4605,4604″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]