El Balàfia Vòlei fitxa Matías Orduna com a nou coordinador femení

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

És professor d’Educació Física i amb 34 anys compta amb una dilatada experiència com a entrenador

El Balàfia Vòlei ha arribat a un acord amb Matías Orduna perquè s’incorpori al club com a coordinador de la branca femenina i alhora com a entrenador dels equips sènior, juvenil, cadet i infantil que estan a la primera divisió catalana.

Orduna és professor d’Educació Física i amb 34 anys compta amb una dilatada experiència com a entrenador. Fins al desembre del 2019 va ser el primer entrenador U17, U19, U21 i primer equip (A2 femení) de l’UGAB Voley a Argentina.

A més, cal destacar, que Matías Orduna és fill de Guillermo Orduna, que va dirigir durant 7 anys la selecció absoluta femenina d’Argentina i actualment és el tècnic responsable de la Concentració Permanent i de les seleccions femenines de categories inferiors de la selecció espanyola.

Així, el nou tècnic també s’incorporarà com a jugador a la disciplina de l’equip del RODI BALÀFIA VÒLEI de 1a Nacional, en què donarà un cop de mà des de la seva experiència com a col·locador.

Està previst que Matías Orduna arribi a Lleida el proper 22 d’agost per iniciar ja el treball de pretemporada i planificació de la temporada amb el club