El Balàfia Vòlei es vesteix de gala per presentar els seus 11equips

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]El Balàfia Vòlei s’ha vestit de gala aquesta tarda per fer la presentació dels seus equips per a la temporada 2017-2018. I és que aquesta torna a ser una temporada històrica per al club lleidatà que aconsegueix un número rècord d’equips i jugadors i jugadores. Avui, el Balàfia Vòlei ha viscut una fita important ja que s’ha presentat davant de la seva afició amb moltes novetats i un creixement important de jugadors i jugadores, després de posar en marxa la secció femenina però també amb l’augment de l’escola de vòlei, gràcies a la gran tasca de promoció que s’està fent, de la mà de McDonalds, a les escoles i al pavelló amb el programa Voleibolitza’t. Així, en total, aquesta temporada hi ha 11 equips: 4 masculins, 4 femenins i 3 equips de l’escola de vòlei que és mixta amb un total de 141 jugadors/es, una xifra que s’incrementa considerablement respecta a la temporada passada, que van ser de 114.

En aquesta ocasió la presentació ha tingut un caire especial ja que s’ha comptat amb la col·laboració i participació de tots els equips que formen part del Balàfia Vòlei. En aquest sentit, s’ha instal·lat una pantalla gegant a la pista del pavelló municipal Juanjo Garra en què s’han projectat diferents vídeos, entre els quals hi havia els que han fet els propis jugadors i jugadores del club.

Els jugadors i jugadores del Balàfia Vòlei han estat acompanyats per tot el cos tècnic del club, així com pel president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, i el director esportiu, Mario Martínez. La presentació ha comptat, a més, amb la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, acompanyada del representant de la Diputació de Lleida, Paco Cerdà; el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport, Joan Segura, i el president de l’Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró. Així mateix, també han acompanyat al club en aquesta presentació els regidors de l’Ajuntament de Lleida, José Luis Osorio i Núria Martín.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]