El Balàfia Vòlei es vesteix de gala per presentar els seus 10 equips

Històrica temporada de l’equip lleidatà amb un número rècord de jugadors i jugadores, un total de 114
 
L’equip de 1a Nacional debuta al Juanjo Garra amb una gran victòria davant de l’Ítaca Manresa
 
El Balàfia Vòlei s’ha vestit de gala aquesta tarda per fer la presentació dels seus equips per a la temporada 2016-2017. I és que aquesta és una temporada històrica per a l’equip lleidatà que aconsegueix un número rècord d’equips i jugadores i jugadores. Avui, el Balàfia Vòlei ha viscut una fita important ja que s’ha presentat davant de la seva afició amb moltes novetats i un creixement important de jugadors i jugadores, després de posar en marxa la secció femenina però també amb l’augment de l’àrea masculina. En total, aquesta temporada hi ha 10 equips: 5 masculins, 4 femenins i l’escola de vòlei que és mixta amb un total de 114 jugadors/es, una xifra que suposa gairebé el doble respecte la temporada passada.
 
A la presentació han assistit la tinent d’alcalde i regidora d’Esports, Montse Parra, acompanyada de la presidenta de la Federació Catalana de Voleibol i vicepresidenta de la Federació Española de Voleibol, Maribel Zamora, el representant territorial de la Secretaria General de l’Esport de la Generalitat, Joan Segura, i el director esportiu del Balàfia Vòlei, Mario Martínez. Així mateix, també han acompanyat al club en aquesta presentació la regidora de l’Ajuntament de Lleida, Rosa M. Salmerón, el president del consell esportiu del Segrià, Josep Ramon Vidal, i el president de l’Associació de Veïns de Balàfia, Toni Baró. 
 
La presentació de tots els equips del Balàfia Vòlei ha donat pas al debut de l’equip de 1a Nacional del Balàfia Vòlei, que s’ha estrenat al Juanjo Garra amb una gran victòria per 3-0 davant de l’Ítaca Manresa, un dels rivals més assequibles d’aquesta categoria. L’entrenador dels lleidatans, Jordi Martínez, ha destacat el gran joc que han desplegat avui els seus jugadors dominant totes les fases del partit i, sobretot, mantenint la calma en el primer i tercer set que han estat molt igualats. “Sens dubte, ha posat de relleu Martínez, davant de la nostra afició ens sentim molt forts i amb l’aspecte que tenia avui el pavelló ens hem crescut i hem pogut superar els moments difícils en el marcador”. 
 
FITXA TÈCNICA: 
 
BALÀFIA VÒLEI: Martínez, Maturana, Aliseda, Baró, García J., García E., Miarnau, Martín, Banda, Tersa, Espasa, Rabassa. Entrenador: Jordi Martínez
 
ÍTACA MANRESA:  Blanco, Puigcorbé, Muntada, Coma, Bernadet, Noguera, De las Heras, Carles, Muncunill, Trillo. Entrenador: Barniol
 
PARCIALS: 26-24, 25-16, 27-25
 
ÀRBITRES: Sergio Fernández i Carlos Rico