El Balàfia Vòlei engega la campanya “Suma’t al verd”

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

E?l Balàfia Vòlei segueix creixent amb equips, amb jugadors i jugadores, amb tècnics, amb pares i mares però, també, amb amics. És per això que endeguem un nou projecte perquè tothom qui vulgui se sumi al verd! 
Com podeu fer-ho? El Balàfia Vòlei crea “Amics del Balàfia” per a totes aquelles persones que ens seguiu, que ens animeu i que formeu part també de la nostra família del vòlei. Volem comptar amb tots vosaltres per ajudar-nos però també volem que aquest esforç que feu tingui la seva recompensa.
Què vol dir ser Amic/ga del Balàfia Vòlei? Totes aquelles persones que ens vulgueu ajudar, podeu fer-vos “Amics del Balàfia” amb la qual cosa obtindreu avantatges i descomptes a tots els comerços, establiments i empreses que col·laboren amb el club.
Com obtindreu els descomptes i avantatges? Mensualment, rebreu per mail tota la informació i els vals descompte perquè els descarregueu i els pugueu utilitzar
Com em faig el carnet d’Amic del Balàfia Vòlei? Entreu al web www.balafiavolei.com i ompliu el formulari. Passats uns dies rebreu el carnet amb el vostre nom, ja que serà personal i intransferible.
Ser Amic o Amiga del Balàfia no és ser soci del club, és molt més. Les persones que ho siguin pagaran 50€ anuals i rebran importants descomptes en tots els patrocinadors i col·laboradors del club, és a dir, s’establirà un relació win win, en què tothom hi guanya. aquesta campanya també vol ser un reconeixement als patrocinadors i col·laboradors que temporada rere temporada confien en el club. Així, creixem que amb aquesta campanya ells aconseguiran un retorn de la inversió feta en el nostre club.
Les empreses que patrocinen i col·laboren amb el club són Centre Tècnic Ilerdense, Martí Serralleria, SiC24, Restaurant O Sole Mio, La Nuit, Gimnàs Royal, Miró Kids, GCH, Tasca El Gallo, Óptica Balàfia, Bioaire, Autoescola Motocar i altres que s’hi aniran sumant.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]IMG_6149IMG_6081

IMG_6082IMG_6141IMG_6142[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]