Dos jugadors infantils del Balàfia Vòlei tornen a la selecció catalana

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Adrià Martínez i Miquel Víctor van ser convocats per l’entrenador de la BLUME

Dos jugadors infantils del Bioaire Balàfia Vòlei van tornar als entrenaments de la selecció catalana després d’entrar en la convocatòria tancada que va fer l’entrenador de la BLUME, Alberto Toribio.
Adrià Martínez i Miquel Víctor han anat assistint assíduament a les convocatòries gràcies al seu gran nivell de joc que estan fent aquesta temporada, la qual cosa s’ha vist recompensat amb una nova convocatòria en la qual han entrat 25 jugadors de tot Catalunya.
Els dos jugadors infantils lleidatans tornen a repetir en la nova convocatòria que ha fet la Federació Catalana de Voleibol i tornaran a participar en l’entrenament de diumenge 16 de febrer. A la llista s’hi afegeix Víctor Ibáñez, jugador cadet del Balàfia Vòlei que forma part de la BLUME, i Núria Fité, jugadora infantil del club, que serà la segona vegada que participa en una convocatòria. Val a dir que aquesta convocatòria torna a ser tancada, és a dir, són els seleccionadors que han triat els jugadors i les jugadores per a aquesta convocatòria ja que en altres ocasions les convocatòries són obertes i són els propis clubs qui proposen jugadors i jugadores per anar-hi.