Dos jugadors del Balàfia Vòlei jugaran amb Catalunya el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

?Dos jugadors del Balàfia Vòlei jugaran amb Catalunya el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques que es disputarà a Valladolid ?de l’11 al 14 d’abril. Dídac Salas i Roger Viñes són els dos únics lleidatans que disputaran el campionat amb la selecció cadet masculina.

Els dos jugadors del CTI Balàfia Vòlei, que actualment estan competint en la màxima categoria catalana cadet i que tenen moltes opcions de classificar-se per a la fase final del campionat de Catalunya, es mostraven molt satisfets de la convocatòria per a la qual s’han estat preparant en els darrers mesos en què han estat convocats habitualment als entrenaments/concentracions de la Selecció Catalana.

Salas i Viñes seran els únics que representaran Lleida en el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques a Valladolid, tot i que en les diverses concentracions que ha anat fent la Federació Catalana de Voleibol han participat altres jugadors del Balàfia Vòlei, com Víctor Ibáñez en la infantil i Eloy Jaray i David Velaz, en la cadet que, finalment, s’han quedat a les portes de la convocatòria definitiva.

La delegació catalana marxarà el proper dimarts 10 d’abril cap a Valladolid, on realitzarà per la tarda l’últim entrenament abans d’afrontar la competició. L’any passat Catalunya va quedar tercera en categoria infantil femenina, quarta a la cadet femenina i masculina i vuitena a la categoria infantil masculina.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]