Debut del Balàfia Vòlei davant de la seva afició

L’equip de 1a Nacional juga el primer partit de la lliga a casa aquest dissabte a les 18.00 contra l’Ítaca Manresa. Prèviament, a les 17.00, tindrà la presentació de tots els equips del club
 
La Nuit es converteix en el segon patrocinador del primer equip
 
 
L’equip del Balàfia Vòlei Lleida de 1a Nacional debuta davant de la seva afició aquest dissabte. Serà el primer partit que disputa al Juanjo Garra aquesta temporada i ho farà a les 18.00 davant de l’Ítaca Manresa. Prèviament, a les 17.00 hores, es farà la presentació de tots els equips del club, una fita important ja que el Balàfia Vòlei es presenta amb moltes novetats i un creixement important de jugadors i jugadores, després de posar en marxa la secció femenina però també amb l’augment de l’àrea masculina. En total, aquesta temporada hi ha 10 equips: 5 masculins, 4 femenins i l’escola de vòlei que és mixta amb un total de 114 jugadors/es.
Pel que fa al partit de la lliga de 1a Nacional, l’entrenador Jordi Martínez ha explicat que “és un rival assequible que ja vam guanyar còmodament a la Copa Catalana a la seva pista i per la qual cosa és un rival ideal per presentar-nos davant de la nostra afició, a la qual esperem oferir una gran tarda de voleibol, que es veurà complementada amb la presentació de tots els nostres equips, destacant, sobretot, la nostra base que ha crescut considerablement”.
D’altra banda, el primer equip també presenta una altra novetat. I és que la discoteca La Nuit de Lleida s’ha convertit en el segon espònsor de l’equip, seguint, per tant, confiant en el club una temporada més però reforçant aquesta confiança amb més compromís. El president del club, Juan Campillos, ha valorat molt positivament aquest patrocini “que ens ajuda a seguir treballant dia rere dia i sense els quals se’ns faria molt difícil aquesta tasca”. “Seguim, però, ha dit Campillos, buscant un patrocinador principal per a l’equip de 1a Nacional”.