CTI BALÀFIA VÒLEI – CV L’AMETLLA DEL VALLÈS “A” (3-1)

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

FITXA TÈCNICA
 
CTI BALÀFIA VÒLEI: Medero, Balsells, Arasanz, Canales, Roig, Perelló, Trepat, Isanta, Jiménez, Aguilar, Centelles. Entrenador: Óscar Rodríguez.
CV L’AMETLLA DEL VALLÈS “A”: Peycasat, Ruiz N., Ruiz A., Canudas J., Mdaghri, Thomas, Canudas A., González, Martín, Hernández. Entrenador: Mdaghri
PARCIALS: 26-24, 24-26, 25-16, 29-27
Partit d’alt voltatge el que es va viure al Juanjo Garra dissabte passat entre el CTI Balàfia Vòlei i el CV l’Ametlla del Vallès. I és que tots dos equips van oferir un gran partit de voleibol, amb alternatives contínues al joc que es van veure reflectides al marcador. Els verds es van imposar en un primer set que va ser dominat pel conjunt rival que va arribar a tenir tres pilotes per endur-se el set (21-24) però que els lleidatans van saber reaccionar i remuntar-lo per guanyar 26-24. El segon set va ser similar però es va invertir la situació. El CTI Balàfia Vòlei, després de la remuntada del primer set, es va sentir molt segur a la pista i es va posar pel davant al marcador. Fruit d’aquesta confiança es van relaxar a la part final del set i van deixar remuntar-se 24-26. EL tercer set va ser el de més clar domini local 25-16 i el quart va ser d’infart, però finalment també va caure del costat local per tancar la victòria 3-1. Cal destacar la gran actuació del jugador del CTI Balàfia Medero i Balsells.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]cti233[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]