Comença la temporada de voleibol al Juanjo Garra

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Autocares Sisqués, nou patrocinador del club

Comença la temporada de voleibol aquest cap de setmana al pavelló municipal Juanjo Garra amb l’inici de les competicions dels equips de base del club, així com del sènior femení de 1a Catalana. La competició dels equips de base masculins no començarà fins a la jornada del 3-4 d’octubre i la del RODI MOTOR SERVICES de 1a Nacional fins al 10 d’octubre.

L’inici de competicions també anirà lligat a l’acompliment dels protocols establerts per l’Ajuntament de Lleida, així com el de la Federació Catalana de Voleibol que, en resum, consisteixen, bàsicament, que només es permetrà un aforament del 30% (100 persones aproximadament), presa de temperatura i lliurament de la declaració de responsabilitat a l’entrada a la instal·lació, ús de mascareta obligatòria, desinfecció amb gel hidroalcohòlic, ús limitat de vestidors i lavabos. L’entrada al pavelló serà per la porta principal i la sortida es farà per les portes que hi ha situades a les graderies.

Per tenir un control exhaustiu de l’aforament, així com facilitar el control de traçabilitat, el Balàfia Vòlei posa en marxa aquest divendres un sistema (que no ha dut a terme cap altre club de la ciutat) de reserva prèvia d’entrada. A través del web del club www.balafiavolei.com les persones que vulguin assistir com a públic als partits del club hauran de reservar prèviament la seva entrada on constaran les seves dades personals i ensenyar-la a la persona responsable del club amb el seu dispositiu mòbil a l’hora d’accedir a la instal·lació. Sense aquesta reserva prèvia d’entrada no es permetrà l’accés al pavelló.

PARTITS DISSABTE 26 SETEMBRE (TARDA)

Gestoria Dalmau Balàfia Vòlei-Claver Infantil Femení 1a divisió Dissabte 26 16:00h vs CV St. Quirze

Balàfia Vòlei-Claver Cadet Femení 3a divisió Dissabte 26 16:00h vs CV ROQUETES

Ilerda Serveis Balàfia Vòlei-Claver Infantil 3a divisió  Dissabte 26 16:00h vs CV ROQUETES

London Lleida Balàfia Vòlei-Claver Cadet Femení 1a divisió Dissabte 26 18:00h vs CV St. Quirze

Balàfia Vòlei-Claver juvenil Femení 3a divisió dissabte  26 18.00 h vs CV ROQUETES

SIC24 Balàfia Vòlei-Claver Juvenil Femení 1a divisió  dissabte  26 20.00 h vs CV St. Quirze

PARTITS DIUMENGE 27 SETEMBRE (TARDA)

Autoescola Motocar Balàfia Vòlei Sènior Femení 1a divisió diumenge 27 16:00 h vs SD Espanyol

Seguint amb l’actualitat del club, Autocars Sisqués s’incorpora com a patrocinador del club després d’arribar a un acord pel qual aquesta empresa de transport farà en exclusiva tots els desplaçaments dels equips del club. El gerent de l’empresa, Guillermo Sisqués, i la presidenta del club, Vanesa Ortega, van rubricar l’acord vàlid per a aquesta temporada.