CENAX, nou patrocinador del Balàfia Vòlei Lleida

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

ENAX, central de xapa, pintura i electromecànica del Grup Nayox, s’ha convertit en nou patrocinador del Balàfia Vòlei Lleida. L’empresa lleidatana aposta, d’aquesta manera, pel voleibol i, en concret, per l’equip de nova creació que enguany competeix a la 2a Divisió Catalana sènior masculina.
El gerent de CENAX SL, Antonio Albejano, i el president del Balàfia Vòlei, Juan Campillos, van signar aquest dimarts l’acord de patrocini que els vincula per a aquesta temporada. En aquest sentit, l’equip portarà el nom de l’empresa i, per tant, passarà a anomenar-se a efectes federatius i de difusió CENAX BALÀFIA VÒLEI. A més de l’aportació econòmica de l’empresa al club en concepte de patrocini, CENAX SL proporcionarà avantatges a tota la seva massa social, pares, mares, famílies, jugadors i jugadores que en total sumen prop de 350 persones.
Una bona representació de l’equip i de la junta directiva del club va tenir l’ocasió, a més, de fer una visita a les instal·lacions que disposen de 5.000 m2 amb la tecnologia més innovadora que existeix actualment.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]