Cara i creu per als equips del Balàfia Vòlei

L’equip sènior de 1a Catalana i el cadet cauen derrotats, mentre que el juvenil aconsegueix una gran victòria a la pista del Sabadell

Cara i creu aquesta passada jornada per als equips del Balàfia Vòlei. L’equip sènior CTI Balàfia Vòlei queia derrotat per 2-3 al Juanjo Garra davant del CV Llars Mundet B. Els de Jordi Martínez van tornar a caure en els mateixos errors que són els que no estan permetent que arribi la primera victòria en aquesta competició. Malgrat que hi va haver fases del partit en què els lleidatans van fer un gran voleibol, les errades no forçades van pesar més.

Per la seva part, el Roig&Roig Balàfia Vòlei cadet va perdre per un clar 3-0 a la pista del CV Mataró. No van tenir opció els lleidatans davant un conjunt amb més experiència en la categoria, ja que els lleidatans han format un equip totalment renovat i que encara està en rodatge.

La nota positiva de la jornada la va posar l’equip Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei juvenil que va aconseguir una gran victòria 0-3 a la pista del Sabadell. Els de Xavi Balsells van ser molt superiors al seu rival en tots els aspectes fel joc, que només es van veure i quietats al segon set.

FITXES TÈCNIQUES

CTI BALÀFIA VÒLEI: Hileno, Garcia, Maturana, Medero, Cabrera, Arasanz, Roigé, Isanta, Salvador, Perelló, Trepat. Entrenador Jordi Martínez

CV LLARS MUNDET B: Bernal, Rudeli, Vega, Cardoso, Gonzalez, Munk, Martinez, De los Santos, Landwher.

PARCIALS: 25-21, 17-25, 25-19, 22-25, 8-15