Bink Vending, nou patrocinador del Balàfia Vòlei

[siteorigin_widget class=”WP_Widget_Media_Image”][/siteorigin_widget]

Els equips infantil, cadet i juvenil Balàfia Vòlei – Claver jugaran a la 1a Divisió per primera vegada a la història del club

Bink Vending s’ha convertit en nou patrocinador del Balàfia Vòlei. La presidenta del club, Vanesa Ortega, i el gerent de l’empresa, Alfons Tabarés, han signat l’acord per a aquesta temporada. L’empresa lleidatana donarà suport econòmic principalment a l’àrea femenina, en una temporada en què els equips de noies del club competiran en la màxima categoria catalana.
En aquest sentit, després de l’aprovació de com es regularan les competicions la propera temporada després de la no finalització de la passada a causa de la pandèmia per part de l’assemblea de la Federació Catalana de Voleibol, els equips infantil (Gestoria Dalmau), cadet (London Lleida) i juvenil (SIC24) Balàfia Vòlei – Claver jugaran la propera temporada a la 1a divisió per primera vegada a la història. A més, el club comptarà amb una segona línia de les tres categories que competiran a la segona divisió.
Cal recordar que els equips de primera divisió estaran dirigits per Matías Orduna, que s’incorpora aquesta temporada al club i que alhora farà les funcions de coordinador. Els entrenaments dels equips femenins del club començaran la setmana del 24 d’agost al pavelló municipal Juanjo Garra.