Avui s’ha desenvolupat la primera activitat de la temporada a l’escola Països Catalans

[vc_row][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Voleibolitza’t és una iniciativa del Balàfia Vòlei amb el patrocini de McDonald’s Lleida que pretén ser un centre de captació i tecnificació que es complementa amb trobades mensuals al pavelló 
El Balàfia Vòlei, amb el suport de McDonald’s Lleida, ha iniciat aquesta temporada el programa Voleibolitza’t a les escoles. Per segon curs consecutiu, entrenadors del club es desplacen als centres educatius per apropar el voleibol als nens i nenes que cursen primària. La primera de les activitats s’ha desenvolupat avui a l’escola Països Catalans amb alumnat de cinquè. Cal recordar que aquesta iniciativa pretén ser un centre de captació i tecnificació que es complementa, també, amb trobades mensuals al pavelló Juanjo Garra. La propera serà, precisament, aquest dissabte que es desenvoluparà excepcionalment al pavelló municipal Agnès Gregori del barri de Balàfia.

Voleibolitzat‘, que és el nom de la campanya que

?va iniciar

el club lleidatà

? el curs passat té

l’objectiu d’atraure nens i nenes entre 7-12 anys que vulguin iniciar-se en el voleibol i per a aquells que el vulguin perfeccionar.

El conveni de col·laboració entre el Balàfia Vòlei i McDonald’s Lleida inclou diferents accions que s’estan desenvolupant per fases:
– Se seguirà arribant a acords/convenis amb escoles on es practica o no vòlei amb un doble objectiu: potenciar aquells nens i aquelles nenes que ja estan jugant, però alhora aconseguir captar-ne de nous i noves per a l’escola de vòlei del club o, bé, per fer un equip escolar al propi col·legi. La relació amb els centres educatius és essencial per créixer i, per això, el club adopta una actitud proactiva. Entrenadors i jugadors del club faran clínics d’iniciació en diferents escoles tant des del punt de vista teòric, però, sobretot, des del pràctic. Recordem que el Balàfia Vòlei ja ha signat conveni de col·laboració amb Torre Queralt, Països Catalans, Pinyana i Lestonnac i ja ha iniciat converses amb d’altres com Episcopal, Mater, Pardinyes o El Carme, entre altres.
– Es continuarà amb les trobades de promoció, captació i tecnificació un dissabte al mes al pavelló municipal Juanjo Garra (exceptuant aquest dissabte que es farà a l’Agnès Gregori). Estan pensades com unes portes obertes del club perquè tots els nens i les nenes que vulguin provar de jugar a voleibol ho puguin fer i, a més, de manera gratuïta, i alhora tots els nens i nenes que ja juguen també puguin participar en clínics per millorar el seu nivell.
Cal destacar que McDonald’s Lleida aporta els recursos necessaris perquè aquest Centre de Captació i Tecnificació es pugui tirar endavant. Per la qual cosa, tots els nens i les nenes que hi participin rebran marxandatge de la marca i del club Balàfia Vòlei, tot de manera gratuïta.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_gallery type=”image_grid” images=”5567,5568,5569″ img_size=”large”][/vc_column][/vc_row]