Autodalser Dalmau patrocina el Torneig de Nadal del Balàfia Vòlei

[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Autodalser Dalmau patrocina, per segon any consecutiu, el Torneig de Nadal – IV Memorial Àngel Biosca que organitza el Balàfia Vòlei aquest divendres 23 de desembre al pavelló municipal Juanjo Garra. El gerent de l’empresa, Sergio Perera, i el president del club, Juan Campillos, han signat aquest dimarts el conveni de col·laboració entre ambdues parts.

Informació sobre el Torneig de Nadal – IV Memorial Àngel Biosca

Un any més, el Balàfia Vòlei Lleida prepara el seu Torneig de Nadal i recorda la figura de l’Àngel Biosca celebrant el Memorial com a homenatge per la gran tasca i contribució que va fer al món del voleibol lleidatà.

És per això que comptarem amb la participació dels equips del col·legi Claver, ja que va ser el centre on l’Àngel va tirar endavant grans projectes amb tants equips i jugadors?/es?, molts dels quals actualment continuen jugant al nostre club.

A més, el Balàfia Vòlei ha convidat al FC Barcelona i CV Sant Pere i Sant Pau que competiran amb els equips de base masculins del club, i el CV Saragossa que farà un amistós amb l’equip de 1a Nacional. Per tant, el torneig tindrà partits en categories infantil, cadet, juvenil i sènior.

La configuració del Torneig de Nadal – IV Memorial Àngel Biosca quedaria així:

Els partits seran al millor de tres sets:

16.00
Mòdul 1: London Lleida Balàfia Vòlei – CE Claver (cadet femení)
Mòdul 2: Adivit Balàfia Vòlei – CV Sant Pere i Sant Pau (cadet masculí)
Mòdul 3: Bioaire Balàfia Vòlei – FC Barcelona (cadet masculí)

17.30
Mòdul 1: SiC24 Balàfia Vòlei – CE Claver (juvenil femení)
Mòdul 2: Exclusivas Sarabia Balàfia Vòlei – FC Barcelona (juvenil masculí)
Mòdul 3: Ingco Balàfia Vòlei – CE Claver (infantil femení)

18.30-19.00 IV Memorial Àngel Biosca – Es farà un homenatge i s’inaugurarà una exposició que muntarem amb tot el material que tenia l’Àngel sobre el voleibol a Lleida i, en particular, al Claver. Després del Memorial, aquesta exposició es traslladarà al col·legi perquè tot l’alumnat i personal del centre la pugui visitar.

19.00 Partit amistós 1a Nacional: La Nuit Balàfia Vòlei – CV Saragossa

Us esperem a tots i totes per gaudir d’una bona tarda de voleibol! A més, per recordar l’Àngel, des del club hem muntat una exposició amb fotografies i altres records seus per fer un repàs de la seva trajectòria al món del voleibol

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]