Acció solidària del Balàfia Vòlei amb l’ONG Lleida pels Refugiats

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

El club lleidatà ha donat roba esportiva que contriburà al projecte “Ventimiglia”, on centenars de persones refugiades atrapades a la frontera entre Itàlia i França es troben en situació d’emergència 
 
 
El Balàfia Vòlei ha dut a terme una acció solidària amb l’ONG Lleida pels Refugiats amb la donació de roba esportiva que contribuirà al projecte “Ventimiglia”, una zona entre la frontera entre Itàlia i França on centenars de persones refugiades estan atrapades i es troben en situació d’emergència.
El president del club lleidatà, Juan Campillos, va fer el lliurament als voluntaris de Lleida pels Refugiats de tota la roba esportiva que s’ha recollit entre tots els jugadors/es del club en els darrers dies per donar suport a aquesta acció solidària.
La plataforma Lleida pels Refugiats, que va néixer a principis del 2017, aplega voluntaris i voluntàries que han estat en diversos camps de refugiats. En aquesta ocasió, però, des de la plataforma Lleida pels Refugiats s’està treballant en aquest projecte per tal de cobrir les necessitats bàsiques d’aquestes persones realitzant viatges periòdics per tal de porta roba i menjar que estan aconseguint a través de campanyes de recollida i donacions.

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_gallery type=”image_grid” images=”5878,5877″ img_size=”medium”][/vc_column][/vc_row]