5 JUGADORS DEL BALÀFIA VÒLEI PARTICIPEN ALS ENTRENAMENTS DE LA SELECCIÓ CATALANA

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

Dos ho han fet a la infantil i tres a la cadet diumenge passat en una concentració oberta que s’ha dut a terme a la Blume
 
Cinc jugadors del Balàfia Vòlei van participar als entrenaments de la Selecció Catalana que es van dur a terme diumenge passat a les instal·lacions de la Blume. Dos jugadors infantils del Bioaire Balàfia Vòlei, Adrià Martínez i Miquel Víctor, i tres jugadors de l’O Sole Mio Balàfia Vòlei, Unai Sedeño, Carlos Solanes i Eloi Espejo, van participar en la concentració oberta a càrrec dels tècnics que dirigeixen el programa d’alt rendiment de la Federació Catalana de Voleibol. 
 
Des del club es valora positivament la participació de jugadors en aquest tipus de concentracions, sobretot en categories masculines, ja que és el resultat del treball que s’està realitzant des del Balàfia Vòlei perquè hi hagi cada vegada més nens que practiquin aquest esport. Cal recordar que la temporada passada dos jugadors del Balàfia Vòlei, Roger Viñes i Dídac Salas (ara jugadors juvenils), es van proclamar campions d’Espanya amb la Selecció Catalana cadet. 

[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]